Име Адреса Контакт

Велес

Виножито Индустриска б.б. (070) 315 513
Аквариус Благој Ѓорев б.б. кај гимназијата (043) 613 120
(078) 353 747
Кафе Сити Благој Ѓорев б.б. (043) 222 186
Мурано Благој Ѓорев б.б. спроти гимназијата (043) 613 355
Паб Велес Благој Ѓорев 28 под Офирски дом (043) 230 212
Ројал Кафе Благој Ѓорев 26 Под официрски дом
ММ Кафе Градски пазар – Јане Сандански
Кафе Капри Под Судот – Благој Ѓорев 078 212 293
Пјур Кафе Благој Ѓорев Под официрски дом 078 448 843
Кафе Прего Благој Ѓорев
Спроти Гимназија
078 376 616
Кафе ескејп Благој Ѓорев
Спроти Гимназија
071 213 322
Кафе Интро Благој Ѓорев
Спроти Гимназија
Кафе Папараци Благој Ѓорев
Спроти Гимназија
078 318 183
Кафе Диенд Благој Ѓорев
Спроти Гимназија
Стоунс кафе Благој Ѓорев спроти Гимназија 077 605 609
Џентламенс паб Благој Ѓорев 078 231 880
Ноќен бар Ноктурно/Импакт Градски парк во склоп со салата Гемиџии 078 505 543

Кавадарци

Бакарди Цано Поп Ристов 34 (071) 206 704
Нано експрес Едвард Кардељ б.б. (043) 414 830
Стреет бар Илинденска
Круна Илинденска
Сити арт кафе Плоштад Маршал Тито бб
Блу кафе Цано поп ристов 35
Лајт кафе 7-ми Септември
Дома кафе 7-ми Септември
Уни палас кафе Едвард Кардељ

Свети Николе

Феникс Кумановска 5 (032) 444 590

Неготино

Блу кафе Пекарев 2 (043) 371 299
(076) 444 715
Вега Страшо Пинџур 28 (043) 363 100
Селеко Индустриска б.б. (043) 360 179
(043) 371 199
Стефани Страшо Пинџур 28 (078) 361 473