Име Адреса/Контакт Опис

Чашка 

Приватна куќа ОМОРАНИ  www.ruraltourism.mk/Rural_tourism_Macedonia.html
075 469 380;
076 427 062;
Во селото Оморани се наоѓа стара селска куќа, реставрирана во автентичен македонски стил која нуди сместувачки капацитети првенствено на база ноќевање со појадок за љубителите на природата кои сакаат да доживеат нови авантури.
Ранчо и Ванчо на Ката е оддалечен 15км од селото Богомила (15мин возење).
Куќата располага со соба за дневен престој и комплетно опремена кујна, 4 соби за гости и 3 бањи.
Во дворот се наоѓа летна кујна со шанк и скара, базен и летниковец со фотељи.
Omorani-privatna-kuka-450x600